ΕΣΩ 2022 - Interior Design & Αρχιτεκτονική “Crossing Territories”

ARTICLES

14ΜΑΙ 2022
# TITLE: ΕΣΩ 2022 - Interior Design & Αρχιτεκτονική “Crossing Territories”

Η ημερίδα ΕΣΩ, ο κορυφαίος θεσμός προβολής του σχεδιασμού και των τεχνών στην Ελλάδα, γιορτάζει αυτό τον Ιούνιο 10 χρόνια επιτυχημένων διοργανώσεων, που πραγματοποιούνται από το περιοδικό archisearch.gr, σε συνεργασία με το περιοδικό +DESIGN. Όπως κάθε χρόνο, οι άνθρωποι της αρχιτεκτονικής, του interior και του graphic design, του σχεδιασμού και των δημιουργικών τεχνών κλείνουν το ραντεβού τους στο διαχρονικά αγαπημένο σημείο της ΕΣΩ, την Κεντρική Σκηνή της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση.

Η 10η ΕΣΩ, με θέμα «Crossing Territories» θα πραγματοποιηθεί στις 15 Ιουνίου, ως καταλύτης των εμπειριών που ζούμε τα τελευταία χρόνια και οι οποίες στοχεύουν σε αβέβαιους κοινωνικούς, πολιτιστικούς, πολιτικούς και οικονομικούς μετασχηματισμούς – προκαλώντας τρόμο, άλλοτε τεχνηέντως δημιουργημένο και άλλοτε ρεαλιστικό μπροστά στην αβεβαιότητα χωρίς προκαταλήψεις.


Την ημερίδα παρουσιάζει ο επιμελητής των προγραμμάτων του Ιδρύματος Mies van der Rohe στη Βαρκελώνη, Ivan Blasi, η ιδρύτρια του Disrupt Symposium Sara Kolata και η δημοσιογράφος, Δανάη Μακρή.