ΕΚΠΛΗΞΗ ΙV
Για τέταρτη συνεχή χρονιά το artΑΖ διοργανώνει την έκθεση ΕΚΠΛΗΞΗ με σκοπό την ενίσχυση των αστέγων της Αθήνας.
διάρκεια 16/11-18/11 αίθουσα Κωστής Παλαμάς, Τεχνόπολις δήμου Αθηναίων, Πειραιώς 100 Γκάζι


Η "ΕΚΠΛΗΞΗ!" του artAZ για την υποστήριξη των αστέγων της Αθήνας, επιστρέφει με την τέταρτη έκδοση της με περισσότερα από 300 έργα τέχνης, ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο το Πρόγραμμα Στήριξης Αστέγων της "ΚΛΙΜΑΚΑ". Τα έργα αυτά είναι υπογεγραμμένα στην πίσω πλευρά τους, ώστε η ταυτότητα του δημιουργού να διατηρείται μυστική και να  αποκαλύπτεται μετά την αγορά του έργου. Αυτή είναι η ΕΚΠΛΗΞΗ! Φέτος, μαζί με τους Έλληνες καλλιτέχνες εκθέτει και πληθώρα διεθνών εικαστικών από: Αγγλία, Αίγυπτο, Αμερική, Αυστρία, Γαλλία, Γερμανία, Ιαπωνία, Ινδία, Ιταλία, Μαρόκο, Νιγηρία, Σουηδία κ.α. 

Παράλληλα με την καθιερωμένη έκθεση των 300 έργων, στο δεύτερο επίπεδο της αίθουσας θα φιλοξενηθεί το "Spectrum" - μία ομαδική έκθεση, με έργα επιλεγμένων καλλιτεχνών. Ποσοστό από τις πωλήσεις των έργων του "Spectrum" θα διατεθεί επίσης για τους σκοπούς της ΕΚΠΛΗΞΗΣ. Πρόκειται για έκθεση που ακολουθεί το παραδοσιακό εκθεσιακό μοντέλο. Τα έργα είναι διαθέσιμα για αγορά καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης, οι υπογραφές δεν είναι κρυφές και οι τιμές των έργων δεν είναι προκαθορισμένες, ούτε ενιαίες – αντιστοιχούν στις επίσημες τιμές αγοράς των καλλιτεχνών που τα έχουν δημιουργήσει.

Τα έσοδα από τις πωλήσεις των έργων θα διατεθούν για την υποστήριξη των αστέγων της Αθήνας και συγκεκριμένα για την ενίσχυση του Προγράμματος Στήριξης Αστέγων της ΚΛΙΜΑΚΑΣ.

artaz
 

Τα Εγκαίνια της έκθεσης είναι την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου, 19:30–22:30. 
Η έκθεση θα λειτουργήσει και το Σάββατο 17 Νοεμβρίου, 12:00–21:00. 

Η Πώληση των έργων θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012, από τις 12:00 μέχρι εξάντλησης των έργων, στην Αίθουσα "Κωστής Παλαμάς", της "Τεχνόπολις" του Δήμου Αθηναίων (Πειραιώς 100, Γκάζι).

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...