ΕΚΠΛΗΞΗ ΙΙΙ_artaz
Για τρίτη συνεχή χρονιά το artΑΖ διοργανώνει την έκθεση ΕΚΠΛΗΞΗ με σκοπό την ενίσχυση 
των αστέγων της Αθήνας.
διάρκεια 18/11-20/11 αίθουσα Ν. Γκάτσος, Τεχνόπολις δήμου Αθηναίων, Πειραιώς 100 Γκάζι


Το artAZ είναι μία εικαστική πλατφόρμα για την ανάδειξη της Σύγχρονης Τέχνης, με επίκεντρο τους νέους καλλιτέχνες. Βασική αποστολή του είναι να "γιορτάζει" και να προωθεί την Σύγχρονη Τέχνη και να λειτουργεί σαν σύνδεσμος μεταξύ της Ελληνικής και της Διεθνούς εικαστικής πραγματικότητας.Στο διαδίκτυο παρουσιάζονται καλλιτέχνες, έργα τέχνης, εκθέσεις, χώρους τέχνης και εικαστικά νεα, καταγράφοντας τις τρέχουσες εξελίξεις στο εικαστικό πεδίο.
   
Η ΕΚΘΕΣΗ
300 καλλιτέχνες δημιούργησαν, ειδικά για την ΕΚΠΛΗΞΗ, από ένα έργο τέχνης. Τα έργα έχουν ενιαία διάσταση (18 x 24 εκ.) και προσφέρονται σε συμβολική τιμή (50 €), ενώ είναι υπογεγραμμένα στην πίσω πλευρά τους. Έτσι η ταυτότητα του δημιουργού διατηρείται μυστική και αποκαλύπτεται ΜΟΝΟ μετά την αγορά του έργου. Τα έσοδα θα διατεθούν στο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΣΤΕΓΩΝ της ΚΛΙΜΑΚΑΣ.
Ημερομηνίες & ώρες έκθεσης:

Online στο artAZ , μέχρι τις 17/11
στην «Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων 18 - 19 /11. Εγκαίνια Παρασκευή 18 /11, 19:00 – 22:30.
 
Σάββατο 19/11: 12:00 – 21:00.

Πώληση έργων: Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011, 12:00 - μέχρι εξάντλησης των έργων.
via
artAZ
Τα έσοδα από τις πωλήσεις των έργων θα διατεθούν για την υποστήριξη των αστέγων της Αθήνας και συγκεκριμένα για την ενίσχυση του Προγράμματος Στήριξης Αστέγων της ΚΛΙΜΑΚΑΣ.


Πηγή: www.tempo.gr


Η «ΕΚΠΛΗΞΗ!» του artAZ επιστρέφει για τρίτη φορά! Έχοντας πίσω της δύο θριαμβευτικές διοργανώσεις (Φεβρουάριος 2009 & Φεβρουάριος 2010), η εικαστική εκδήλωση για τους άστεγους της Αθήνας πραγματοποιείται ξανά, πιο επίκαιρη από ποτέ και με ακόμη μεγαλύτερη διάθεση προσφοράς.

Πηγή: www.tempo.gr

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...